Maak kennis met het mooie Den Bosch

Den Bosch centrum

Den Bosch is de informele benaming van de vierde grootste stad van Nederland, namelijk ‘s-Hertogenbosch. Deze stad beschikt over ruim 140.000 inwoners en kent heel wat beschermde bouwwerken. De veelzijdigheid van de stad zorgt er voor dat jaarlijks heel wat mensen de weg vinden naar ‘s-Hertogenbosch. U kunt hier dan ook kennismaken met verschillende culturele bezienswaardigheden, één van de vele winkels induiken en een lekkere hap eten in een restaurant. Het mag in ieder geval nu reeds duidelijk zijn dat Den Bosch haar bezoekers heel veel te bieden heeft, wat ook de reden moge zijn van hun verblijf in deze Nederlandse stad.

Hotels in Den Bosch

Den Bosch mag dan misschien niet meteen de meest toeristische stad zijn van Nederland, toch beschikt deze plaats over een behoorlijk aanbod aan hotels. Zowel toeristen als zakenmensen kunnen hier vertoeven in compleet uitgeruste en moderne accommodaties die het hele jaar door geboekt kunnen worden. Bent u niet meteen te vinden voor een verblijf in een hotel Den Bosch, maar wilt u graag wat meer privacy? In dat geval kunt u er nog voor kiezen om één van de appartementen te boeken die in de stad te huur worden aangeboden of een van der Valk buiten het centrum van de stad.

Bezienswaardigheden Den Bosch

In de inleiding hebben we reeds aangehaald dat Den Bosch over een aantal interessante bezienswaardigheden beschikt. U kunt hier heel wat musea bezoeken, maar er zijn ook diverse theaters terug te vinden. Verder worden hier elk jaar opnieuw heel wat leuke evenementen georganiseerd. Met name Bourgondisch Den Bosch, de Open Monumentendagen en het Erasmusfestival zijn slechts enkele van de vele bekende evenementen die telkens opnieuw behoorlijk veel mensen lokken.