De vijf mooiste diervriendelijke hotels

Hond puppy

Wie liever niet op vakantie gaat zonder het huisdier, gaat natuurlijk op zoek naar de meest aantrekkelijke bestemmingen waar je de hond of de kat mee naartoe kunt nemen. Het scheelt je veel moeilijkheden om een oppas of een goed logeeradres te vinden. Daarnaast is het ook gewoon veel leuker om alle leden van het gezin, inclusief het huisdier, mee te nemen. Hieronder staan de top 5 hotels waar je hond welkom is:

1. Mandarin Oriental

De beste optie om je huisdier mee te nemen, is het Mandarin Oriental. Dit is ook niet vreemd, want ook het personeel neemt de huisdieren gewoon mee naar dit hotel in Parijs. Het is wel belangrijk om vooraf even goed de regels door te nemen. Dat de dieren mee mogen, betekent namelijk niet dat alles zomaar geoorloofd is. Ook voor jou is dit een perfect hotel met een spa en restaurant van hoge kwaliteit die wel huisdiervrij blijven gedurende je verblijf.

2. Dogglywood

Zoals je uit de naam al kunt afleiden is Dogglywood erop gericht om het vooral de honden naar de zin te maken. Misschien nog wel meer dan het baasje. Het voordeel van dit hotel is dat het ook lekker dichtbij is. Het is namelijk in Thüringen in Duitsland te vinden. Midden in het Thüringer Woud kom je lekker tot rust. Het fijne is dat je er dus ook voldoende ruimte hebt om lekker met de hond op stap te gaan tijdens je dagen in dit hotel.

3. AC Hotel

In Milaan vind je het AC Hotel. Ook hier zijn huisdieren in verschillende soorten en maten meer dan welkom. Het aantrekkelijke aan dit hotel in Milaan is dat de dieren er ook als volwaardige gasten worden beschouwd. Dat betekent dus dat jouw hond of kat gewoon als een lid van het gezin wordt gezien. De voordelen die er voor jou zijn, zijn er dus ook voor het dier. Je kunt je dier ook gemakkelijk achterlaten om zelf de stad even te bekijken.

4. W Hotel

Ook in Barcelona in Spanje is een mooi hotel te vinden waar je je huisdier gewoon een plekje kunt geven. Het gaat om het W Hotel. Dit kan je misschien wel kennen omdat er ook in Nederland tegenwoordig een vestiging te vinden is. Ook in Amsterdam is er namelijk één. Net als in het AC Hotel is ook in het W Hotel het beleid dat het huisdier een volwaardig onderdeel van het gezin is en zo ook behandeld wordt.

5. Hotel Fliana

Een plek waar je misschien eens in de wintermaanden naartoe wilt, is Hotel Fliana in Ischgl in Oostenrijk. Daar zijn ook alle kamers en suites ingericht op een verblijf van gasten met hun huisdieren. Sterker nog, dit hotel is niet alleen mooi, het is ook het hotel dat door kenners als het meest huisdiervriendelijk wordt gezien. Er zijn leuke uitstapjes en er zijn hondentrainers die altijd beschikbaar zijn voor jou en jouw hond.

Mocht je toch niet jouw hotel hebben gevonden, op hotelkamer staan nog veel accommodaties.